Novi Sad
08.08.2011.
09:05 > 09:06
Sudbina "Motinsa" znaće se posle sednice Upravnog odbora tog preduzeća, koja je zakazana za sredu, 10. avgust.
  • srecko

    10.08.2011 10:42
    gotovo je
    Bravo VOJVODINO sad si srecnija za jos 330 radnika-bednika pa jos bar puta tri clana porodice, uzivajte svi vi koji ste se ovajdili o sirotinju. Sotone kupujte stanove,letujte,stekajte za dolje sutra vase dece samo zaboravljate da je oteto prokleto neka vam je prosto.A nama neka je bog u pomoci dok nas sledeci dzelat ne dokusuri sve u ime naroda. Boze oprosti mi sto ih sve mrzim pa makar i to bilo u ime naroda.Docekacemo i taj septembar...
  • ljubinka

    09.08.2011 14:20
    pravda za nikoga
    E dragi moji motinsovci jadna vam majka koliko lopuza vas je cerupalo dobro je da jos imate ledja, koliko radnci nisu dobili ono sirotinje od plate ma i sta ce im kad su dobili pakete sa gomilom pasteta i da se bune sede kuci i jedu pastetu pa nisu ludi da rade.Zivela privatizacija i demokratija . Al su se sad svi potresli koji nas cerece juuu.
  • Milena

    09.08.2011 12:10
    021 Neizvesan nastavak proizvodnje
    pozdrav za Igora i Brkicu sto komentarisete nesto
    o cemu nemate pojma...Motins je bio uvekkrava muzara za rukovodioce jebo ih onaj ko im dade toliku vlast. a kada se u to upetlja politika i
    novopeceni biznismeni sve ode do djavola...nicija nije gorela doveka...
  • bivsi

    09.08.2011 09:17
    @raz(d)vojna banka
    Bilo bi veoma interesantno procitati spisak novosadskih firmi koje je 'usrecila" bivsa Metals banka,sada "Raz(d)vojna banka Vojvodine".
    O poslovanju ,klijentima, racunima ,saricima-nedao Bog da se sazna...
  • Strašni sud

    08.08.2011 20:49
    Djuka
    Ne komentarišite svoju propast motinsovci - Veliki brat vas posmatra!!!!
  • aleksa

    08.08.2011 19:32
    iskreno
    Ukratko da vam objasnim situaciju u Motinsu posto moj clan porodice radi tamo...Samo ako sme da izadje moj komentar...Motins ima devize na racunu jer sve sto radi radi za strance i ima licencu koju ako mu ukinu nikad je vise nece dobiti...Inace banka ne dozvoljava da se devize razmene i da se plate racuni zato sto hoce da unisti preduzece ili da proda nekom plac...Razvojna banka je najveci krivac i valjda ce doci dan kad ce sve izaci na videlo...i koja je greska i lopovluk formiranje Razvojne banke Vojvodine...Cak i fond za kapitalna ulaganja je najvci duznik za izgradnju puteva pa nko o tome ne prica..Motins je mogao da podigne grad na noge sa izvozom ali to nekom ne odgovara pa se pitajte zasto i koliko treba trpeti da se svi obogate...
  • Djura

    08.08.2011 15:51
    Istina
    Igore, ako ti nisi čuo da nesto postoji ne znači da to ne postoji znači samo da si neobavešten i nije mi onda jasno zašto komentarišeš.
    Što se Motinsa tiče njega su na mrtvo očerupali NS Donovi i, sad već bivše, rukovodstvo. Nije mi jasno zašto se ne spominju nijednom rečju. Svi radnici Motinsa znaju da se razvlačilo na sve strane a sad smo odjednom u dubiozi neznajući zašto. Hapsite lopove, drugovi, ondaće vam nesto možda biti jasnije.
  • igor

    08.08.2011 09:43
    propao dobrano i odavno čim nikada nisma čuo da ova firma uopšte postoji...
  • brkica nosach

    08.08.2011 09:19
    istina
    Motins je propao odavno, ovo sto se desava je neki pokusaj ozivljavanja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna